tučňák magellanský (Spheniscus magellanicus)

Zpět
tučňák magellanský (Spheniscus magellanicus)
tučňák magellanský (Spheniscus magellanicus)
Asi by se dalo napsat, že "vázáni svými rodičovskými povinnostmi za dlouhých (letních) podvečerů tučňáci oslí stojí u své nory a hýkavým voláním dávají najevo svůj stesk po svobodě modravých dálek Atlantiku". Fakt je, že klidných večerů bez větru je na Falklandech málo, a že když takový klidný večer s teplým světlem nastane, tak tučňáky vypínající se k hýkání u jejich nor, by bylo prostě škoda nefotit.
Třída ptáci (Aves)
Řád tučňáci (Sphenisciformes)
Čeleď tučňákovití (Spheniscidae)
Soubor 614_tucnak-magelansky_bnc6223.jpg
Počet zobrazení 11213
Datum vytvoření
Klíčová slova ptáci tučňák magellanský Spheniscus magellanicus Magellanic Penguin Sea lion Island Falklandské ostrovy Falkland Islands wildlife